За нас

“ВЕНТОРИЯ ООД” успешно работи в областта на проектиране и производство на мебели. Фирмата разполага с производствена база в гр.Бургас и собствено оборудване. Нашият млад екип от професионалисти в областта на интериорния дизайн ще ви предложи цялостни интериорни решения с богато разнообразие от стилове, модели и цветове.

Ние можем да визуализираме и реализираме Вашите мечти за красив дом, неповторим хотел, изискан ресторант или магазин. Фирмата ни е ориентирана в производство и продажба на кухненско обзавеждане, спални, хотелско обзавеждане, мебели за дома и офиса. Предлагаме и цялостни интериорни решения за жилища, хотелски комплeкси, ресторанти, офиси и магазини.

Клиентите ни могат да се възползват от услугата “До ключ”, която включва изпълнение и контрол на всички довършителни операции/ел. и вик инсталации, подбор на мазилки, цветове, подове, осветление, интериорен текстил и аксесоари/. Мебели ВЕНТОРИЯ ви предлага своите услуги по транспортиране и професионален монтаж. Ние изработваме всичко със стил за да имате вие самочувствие и качество.